Убавините на Македонија

Македониум во соработка со Наце Попов, професионален фотограф, започнува серијал наречен Македонија низ фотографии.


Секоја седмица ќе се прават галерии на фотографии со убавините на Македонија и ќе ги споделуваме со сите посетители на Македониум. Уживајте во прекрасните убавини на Македонија.

Галерии: 1 | 2 | 3  (нова)